Magnus Myntevik

Idrettslege

Idrettslege Magnus Myntevik har vært lege siden 2004 og har jobbet 3 år på Bergen legevakt blant annet med bruddskader.

Har jobbet som fastlege siden 2008.

Er spesialist i allmennmedisin og i idrettsmedisin. Har vært lege for sportsklubben Brann siden 2016.

Er i tillegg engasjert av NFF som lege for U18 landslaget.

Nicolay Morland

Manuellterapeut

Manuellterapeut Nicolay Morland har jobbet som fysioterapeut siden 2010. Han har jobbet i Brann Akademiet siden 2015 hvor han har ansvar for fysisk trening, skadeforebygging og rehabilitering til ungdommene i Brann. Han har tidligere også jobbet i både Løv-Ham og FK Fyllingsdalen.

På Idrettsmedisinsk Avdeling jobber han med alle typer skader, men med spesielt mye erfaring på skader fra rygg/hofte og nedover.

Nicolay har også kompetanse på diagnostisk ultralyd og foretar fysiske tester på både styrke, kondisjon og spenst. Særlig etter alvorlige skader som f.eks korsbåndsskade er slike tester viktige for å sikre en tryggest mulig retur til idrett.

Bjørn Rune Skråmestø

Muskelterapeut

Bjørn Rune han har jobbet som muskelterapeut siden 2002. Har jobbet innen idrett, mest fotball.

Har vært en del av SK Brann sitt medisinske apparat siden 2007.

Gir både sportsmassasje og avslappende massasje.

Tore Eland

Fysioterapeut

Tore er fysioterapeut og jobber ved vår klinikk på stadion. Tore er fysioterapeut for Tertnes Håndball Elite og FyllingenBergen i Eliteserien i håndball. Ved siden av jobben her på klinikken er han også ansatt i Olympiatoppen Vest.

Han har mye erfaring med utøvere på høyt nivå, samt unge og evig-unge på alle slags nivåer.

Tore tar en master i manuellterapi ved siden av, der han nå holder på med avsluttende masteroppgave.

Han har gjennomført NIMI sine idrettsmedisinkurs, samt holdt foredrag om idrettsskader for turnusfysioterapeutene ved Høyskolen på Vestlandet.

Søren B. Klausen

Fysioterapeut
Søren er fysioterapeut og jobber ved våre klinikker på Brann Stadion og i Vestlandshallen. Han har siden 2015 jobbet med idrettsfysioterapi og har god erfaring med fotballspillere og utøvere på høyt nivå.

Søren har gjennomført en mastergrad fra Universitetet I Bergen i et samarbeid med Institutt for idrettsmedisin ved Bispebjerg Hospital i Danmark.

Han holder på å publisere en vitenskapelig artikkel fra et idrettsmedisinsk forskningsprosjekt relatert til risikofaktorer for utvikling av muskel- og seneskader.

Han har også i 2019 gjennomført siste del av Idrettsmedisinsk grunnkurs ved NIMI – Norsk idrettsmedisinsk institutt.

Nils H. Flåm

Fysioterapeut

Positiv og engasjert fysioterapeut utdannet i 2005 ved Høyskolen i Bergen. Erfaring fra fysikalsk medisin og rehabilitering, og nakke- og rygg poliklinikken. Jobbet i privat klinikk siden 2008. Erfaring fra bredde- og toppidrett som fysioterapeut for Fyllingen Håndball og Arna Bjørnar kvinner elite. For tiden knyttet til Nasjonal kompaniet for samtidsdans Carte Blanche.

Jobbet i Idrettsmedisinsk Avdeling siden 2017 med alle typer skader. Bred erfaring og kompetanse på IMS/nålebehandling, ESWT/trykkbølge og taping, men engasjerer seg særlig for aktive tiltak i treningssalen med mål om å trygge best mulig retur til full aktivitet.

Iren Vevatne Isaksen

Personlig Trener

Iren Vavatne Isaksen har jobbet som personlig trener i 7 år. Hun har Idrett og personlig trener utdannelse fra Høgskolen i Bergen, i tillegg til en bachelor i samfunnsøkonomi.

Hun er videre sertifisert som basistrener gjennom Olympiatoppen og har også gjennomgått kostholdskurs ved Norges Idrettshøyskole. Hun har selv erfaring fra toppidrett og har trent friidrett i 15 år med sprint som hovedøvelse.