Spesialkompetanse for deg

Idrettsmedisinsk Avdeling AS startet opp på Brann Stadion i januar 2016. I januar 2018 utvidet vi med klinikk i Vestlandshallen. Fra høsten 2018 har vi også etablert et tett samarbeid med treningskjeden Family Sports Club. Idrettsmedisinsk Avdeling leverer helsetjenester til treningsmedlemmene der. For mer informasjon om dette kan dere besøke Family Sports Club sine hjemmesider.
 

Klinikkene våre på Brann Stadion og Vestlandshallen har spesialkompetanse på idrettsskader og tilbyr tverrfaglig behandling i form av  idrettslege, fysioterapi- og muskelterapibehandling. 

Vi ønsker å overføre den kompetanse vi har i toppidrett til breddeidrett, og sikre at det ved idrettsskader settes riktig diagnose, slik at vi tidligst mulig kan gi riktig behandling, råd og veiledning, slik at skadeperioden blir kortest mulig.

I tilknytning til klinikken på Brann Stadion har vi en treningssal som er utstyrt med vekter og annet treningsutstyr som brukes i forbindelse med styrketrening.

I tillegg har vi utstyr for gjennomføring av kondisjonstest(max O2), spensttest(Kraftplattform) og styrketest(Contrex).
 
Vi har også Antigravitasjonstredemølle (AlterG) som brukes i opptrening etter skade. Tredemøllen reduserer kroppsvekten med inntil 80% slik at du i skadeperioder tidlig kan starte med løpetrening da belastningen kan reguleres.
Image
Trenger du råd og veiledning i forbindelse med akutt skade kan du ta kontakt med vår Idrettsmedisinske Vakttelefon på telefon 09 113. Denne betjenes alle hverdager fra 16.00 – 22.00 og helgedager fra 12.00-18.00.

Få oversikt, hjelp og informasjon med vår lille smart app.

Vi hjelper deg med å få raskt behandling av din skade. Benytt appen vår for timebestilling, forsikring, akutt hjelp eller informasjon om diverse typer skader.

Image
Image